WAT IS PIF / PIF Isofast?

PIF is een moderne en efficiënte manier om uw dak van binnenuit te isoleren. Met behulp van hoogwaardige isolatieplaten en speciale folies wordt een naadloze barrière gecreëerd tegen warmteverlies en koude infiltratie. Deze methode is bijzonder geschikt voor huizen met beperkte ruimte tussen de dakconstructie en het plafond, aangezien het een minimale dikte vereist. PIF biedt uitstekende thermische prestaties en kan snel worden geïnstalleerd, waardoor het een populaire keuze is voor huiseigenaren die streven naar een snelle en effectieve isolatieoplossing.

PIF vs. PIF Isofast

PIF isolatie staat bekend om zijn uitstekende prestaties en nette installatie. Deze geavanceerde isolatieplaten bieden een barrière tegen warmteverlies en koude, waardoor uw huis comfortabel blijft in alle seizoenen. De isolatieplaten worden nauwkeurig tussen de dakspanten geplaatst, waardoor een naadloze en efficiënte isolatielaag ontstaat. Met PIF isolatie kunt u genieten van lagere energierekeningen en een verhoogd comfortniveau in uw huis.

PIF isolatie voor daken:

PIF isolatie staat bekend om zijn uitstekende prestaties en eenvoudige installatie. Deze geavanceerde isolatieplaten bieden een effectieve barrière tegen warmteverlies en koude infiltratie, waardoor uw huis comfortabel blijft in alle seizoenen. De isolatieplaten worden nauwkeurig tussen de dakspanten geplaatst, waardoor een naadloze en efficiënte isolatielaag ontstaat. Met PIF isolatie kunt u genieten van lagere energierekeningen en een verhoogd comfortniveau in uw huis.

PIF Isofast:

Voor wie op zoek is naar meer dan alleen isolatie, bieden wij PIF Isofast aan – de perfecte combinatie van isolatie en afwerking. PIF Isofast is een uniek systeem dat bestaat uit een afgewerkt MDF paneel, dat voorzien is van PIF isolatie. De panelen worden direct op de gordingen gemonteerd en door het unieke veer-groef systeem zijn er geen profielen nodig voor de afwerking. Hierdoor is uw dak gelijk is afgewerkt. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar geeft ook een strakke en moderne uitstraling aan uw dak.

Offerte aanvragen

Heb je vragen over isolatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!