Bent u op zoek naar manieren om uw woning in Krimpen aan den IJssel energiezuiniger en comfortabeler te maken? Wij helpen u graag met hoogwaardige isolatie-oplossingen. Onze diensten omvatten vloerisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie, zodat u kunt genieten van een warmere woning en lagere energiekosten.

De gemeente Krimpen aan den IJssel vind het belangrijk om woningen duurzamer te maken. Informatie hierover kun je vinden op hun website via deze link.

VLOERISOLATIE

Er zijn verschillende typen vloerisolatie die u kunt toepassen. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning, hangt af van verschillende factoren. Laat een specialist van Vonk Isolatie langskomen voor een gratis inspectie van uw kruipruimte en een vrijblijvende offerte op maat.

Vonk Isolatie is een door Tonzon en PIF erkend en vertrouwd installateur.

SPOUWMUURISOLATIE

Veel warmte gaat verloren door koude, tochtende en slecht geïsoleerde buitenmuren. De spouwmuur laten isoleren is een goede manier om uw wooncomfort te verhogen en om uw woning ook nog eens energiezuiniger te maken! Op deze pagina geven wij u meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningen gebouwd tussen 1930 en 1990 hebben vaak een spouwmuur; dit is een ruimte van 4 tot 8 cm tussen de binnen- en buitenmuur. Deze ruimte is vaak niet geïsoleerd. Spouwmuur isolatie is een goede manier om uw woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken.

Vonk Isolatie is een door ‘Natuurlijkvriendelijk Isoleren‘ gecertificeerd bedrijf.

DAKISOLATIE

Voor ieder seizoen is goede dakisolatie een must. Warme lucht stijgt naar boven; de reden dat de ruimtes op zolder vaak veel warmer zijn dan uw woonkamer. Om deze warmte niet verloren te laten gaan, is het isoleren van een dak erg belangrijk. We begrijpen het belang van een goed geïsoleerd dak voor het comfort en de energie-efficiëntie van uw woning. Daarom bieden we twee uitstekende methoden van isolatie aan: PIF en Timber Frame.