Isolatiebedrijf Gouda

Bij Vonk Isolatie zijn we gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit isolatiediensten, met een nadruk op vloer-, spouwmuur-, en dakisolatie. Wij begrijpen het belang van duurzaamheid  en zetten ons in om uw woning niet alleen energiezuiniger, maar ook comfortabeler te maken.

Elke klant en elk huis is uniek. Daarom bieden we gepersonaliseerde adviezen die precies zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van uw woning en uw persoonlijke wensen. Lees verder op deze pagina om meer te lezen over de verschillende soorten isolatie.

Welke isolatie laten plaatsen?

Kies voor vloerisolatie voor een comfortabelere leefomgeving, spouwmuurisolatie om warmteverlies via buitenmuren te verminderen of dakisolatie om warmte binnen te houden. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw woning.  Neem gerust contact met ons op!

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen bij Vonk Isolatie is eenvoudig. Neem contact op via de telefoon of vul het contactformulier op onze website in. Wij plannen dan een bezoek aan uw woning om de situatie ter plaatse te beoordelen. Na deze inspectie krijgt u een offerte die is afgestemd op uw specifieke isolatiebehoeften. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen.

VLOERISOLATIE

Er zijn verschillende typen vloerisolatie die u kunt toepassen. Welk type vloerisolatie geschikt is voor uw woning, hangt af van verschillende factoren. Laat een specialist van Vonk Isolatie langskomen voor een gratis inspectie van uw kruipruimte en een vrijblijvende offerte op maat.

Vonk Isolatie is een door Tonzon en PIF erkend en vertrouwd installateur.

SPOUWMUURISOLATIE

Veel warmte gaat verloren door koude, tochtende en slecht geïsoleerde buitenmuren. De spouwmuur laten isoleren is een goede manier om uw wooncomfort te verhogen en om uw woning ook nog eens energiezuiniger te maken! Op deze pagina geven wij u meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningen gebouwd tussen 1930 en 1990 hebben vaak een spouwmuur; dit is een ruimte van 4 tot 8 cm tussen de binnen- en buitenmuur. Deze ruimte is vaak niet geïsoleerd. Spouwmuur isolatie is een goede manier om uw woning te verduurzamen en energiezuiniger te maken.

Vonk Isolatie is een door ‘Natuurlijkvriendelijk Isoleren‘ gecertificeerd bedrijf.

DAKISOLATIE

Voor ieder seizoen is goede dakisolatie een must. Warme lucht stijgt naar boven; de reden dat de ruimtes op zolder vaak veel warmer zijn dan uw woonkamer. Om deze warmte niet verloren te laten gaan, is het isoleren van een dak erg belangrijk. We begrijpen het belang van een goed geïsoleerd dak voor het comfort en de energie-efficiëntie van uw woning. Daarom bieden we twee uitstekende methoden van isolatie aan: PIF en Timber Frame.